Daglig träning Balettakademien och Danscentrum Stockholm

My Wild Flag

Välkommen på daglig träning på Danscentrum Stockholm som för denna vecka joins forces med koreografi och performance festivalen My Wild Flag! För andra året i rad arrangeras My Wild Flag och har för detta år ingått ett samarbete med Danscentrum Stockholm. Den här veckan kommer festivalens konstnärer att hålla daglig träning som ett sätt att komma “in the groove”, dela och prova på praktiker och verktyg,blanda festivalens kuratoriska intentioner med den dagliga träningen, där internationella och lokala konstnärer möts, svettas och dansar.

Med festivalens queera, och communityfokus vill vi skapa inkluderade rum med utrymme för kroppar som läcker, kroppar som står emot och ger efter. Kroppar som vill allt och inget, att i rörelsen hitta gemenskap och styrka tillsammans.

Måndag-torsdag  leds morgonträningen  av medverkande konstnärer från festivalen där varje morgon är ett nytt förslag, en ny kropp, för att skapa nya tankar och relationer. På fredagen håller Insister Space träningen.

Medverkande konstnärer för My Wild Flag 2018 – Florentina Holzinger, Lydia Östberg Diakité, Casper Malte Augusta, Kristallmatrixen, Adham Hafez, Kroot Juurak, Alex Bailey, Eve Stainton, Florence Peak och Adam Kucharski.