top of page

REFERENSGRUPPEN

Text om referensgruppen.....

BALETT

processed-F385D319-8CBD-4F0A-9455-08DF20D6EEE1.jpeg

PONTUS SUNDSET

Pontus Sundset koordinerar träningen i balett för Daglig träning. Han kontaktar kontinuerligt olika balettpedagoger, vilka han och de två andra medlemmarna i balettreferensgruppen programlägger. Det är av vikt att att pedagogerna som undervisar i balett håller hög nivå och bidrar med en bred variation när det kommer till de olika stilarna inom baletten. För övrigt arbetar Pontus som frilansande dansare där balett är hans huvudsakliga träning. På scen dansar han främst nutida/modernt.

HANNA

Levi audition portrait photo (1).jpg

LEVI BLAD

Levi Blad är utbildad vid Kungliga svenska balettskolan och har dansat i klassisk repertoar som

Svansjön, Nötknäpparen och Sylfiden samt modern repertoar Little Match girl av Pontus Lidberg

på Kungliga Operan. Levi har turnerat i Kanada med Ballet Jörgen och barockdanskompaniet

Opera Atelier. Levi har även spelat vuxne Billy i musikalen Billy Elliot på Kulturhuset stadsteatern.

Utöver det har han ett intresse för att aktivt bidra till dansfältet i mötet med andra dansare.

JAZZ

JOHAN FORSBERG

EMILIA HALLSTENSSON

SANNA

MODERN/NUTIDA

portrait_MatildaBilberg_fotocredit_jonasbilberg.jpg

MATILDA BILBERG

Matilda Bilberg är verksam inom dans- och koreografi-fältet i Sverige och internationellt. Hon har arbetat med bl.a. koreografer som Cristina Caprioli, Helena Franzén, Julia Kraus Dybeck, Satoshi Kudo, MELO, Linda Forsman, HDN Studio och Tove Skeidsvoll. Hennes egna verk har visats på bl.a. Dansens Hus, Västerås Konserthus, Tanzhaus Zurich, Théâtre Sévelin 36, Rote Fabrik och festivaler som IDEA i Jordanien, BAD i Bilbao och ett utbyte inom ramen för KINANI i Mozambique. Tillsammans med Jenna Hendry blev Matilda utvald till Aerowaves Artist 2021 med verket IUMI.
2022-2024 läser Matilda en master i koreografi vid Stockholms konstnärliga högskola. 

Daniel Staaf - Portrait.png

DANIEL STAAF

Daniel Staaf är utbildad vid Kungl. Sv. Balettskolan och tog sin kandidatexamen i dans från Codarts. Han har arbetat med kompanier som Bern:Ballet, Gallim Dance, Punchdrunk/Sleep No More och fria grupper som CIE Tabea Martin, Anderssondance och Shake it collaboration. Han har undervisat i stor omfattning med Gallim Dance i USA och har utvecklat en metod för rörelseutforskning, Fieldwork.

bottom of page